РУС
|
ROM
 Vanguard International Ltd 
Țară: Emiratele Arabe Unite
Adresă: Abu Dhabi, Emiratele Arabe Unite
Vangurad International Ltd este o companie înregistrată în Emiratele Arabe Unite și este una dintre afacerile liderului democraților, Vladimir Plahotniuc.

Numele companie apare pentru prima dată în declarația de venit și avere pentru anii 2017-2018, depusă de politician înainte de alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

Plahotniuc a declarat că este unic acționar al companiei care are un capital social de peste 100 mii de dirhami EAU care, la momentul depunerii declarației, echivalau cu aproximativ 27 de mii de dolari SUA.

Firma este una profitabilă. Doar în doi ani, mai exact în perioada 2017-2018, Vangurad International Group Ltd i-a plătit acționarului său dividente de peste cinci milioane de euro. Tot în aceeiași perioadă, Plahotniuc i-a împrumutat companiei 221 de mii de euro.

Deși a semnat în declarație că "răspunde potrivit legii pentru caracterul inexact sau incomplet al datelor prezentate", Plahotniuc a greșit cel puțin o dată numele companiei, după ce a inclus-o atât cu denumirea "Vanguard International Ltd", cât și "Vangurad International Ltd".
   Acționari 
Vladimir Plahotniuc
100%
   Documente 
Copyright © 2019 Rise Moldova
Comunitate de jurnaliști, programatori și activiști.
   Conexiuni